GRAVID MASSAGEEr du gravid og et stykke henne i graviditeten, så savner du sikkert at kunne ligge og slappe af på maven? Her får du muligheden, mens du bl.a. får en afslappende og smertelindrende ryg- og lændemassage. Mange kvinder oplever at en graviditet er en belastning for kroppen. Spændinger i ryg, nakke, skuldre osv. Ben og fødder bliver trætte og ømme, nogle får væskeansamlinger i kroppen. Derfor kan den gravide have ekstra behov for behandling af de hårdt prøvede muskler og led.


Lysgaard Massageterapi er en af de få klinikker, som har en speciel designet briks til gravide. Briksen kan tilpasses afhængig af hvor stor maven er blevet. Selv de helt store maver med tvillinger kan være her. Briksen er bygget sådan, at der ydes optimal støtte til maven og der opnås en korrekt liggende stilling for den gravide, når hun skal modtage massage.


Der er ligeledes fordybninger til brysterne, som ellers kan være ømme og generende at have vægten liggende på. Med denne specielt designede briks, kan jeg tilbyde en ekstra god behandling, til dig som er gravid.

Massage kan som sagt afhjælpe en lang række graviditetsgener. Rygsmerter, træthed i nakke og skuldre, kramper i læg og fødder, fordøjelsesbesvær og væskeophobninger. Desuden kan massagen hjælpe mod angst, uro og søvnbesvær. Massagen er tilpasset gravide og formålet er udover at løsne op på de ømme områder, at opnå en følelse af velvære og skabe en balance i kroppen, tankerne og følelserne frem mod fødslen. Nogle gravide er så heldige, at de ikke har de store gener i forbindelse med graviditeten. Alligevel er det til stor nydelse og velvære, at modtage en afslappende og afspændende massage, som kun er til gavn for både mor og barn. Gravid-massage hjælper til at afslappe og afspænde hele dit system, som vil komme dig til gode, både under graviditeten og når du skal føde.


Klik for stort billed.


•  FORSIDE
•  PROFIL
•  FYSIURGISK MASSAGE
•  FIRMAMASSAGE
•  PRISER
•  KLINIK / KONTAKT
•  RAB

•  BILLEDGALLERI
   Anvend pilene for at
   læse mere tekst!

RAB-registreret
Din garanti for profes-
sionel uddannelse og kvalitet.
Fyrremejsevej 7, 2600 Glostrup  ©  2008     30 27 70 19   ad@lysgaard-massageterapi.dk