GENEREL MASSAGETERAPIMassage har mange virkninger og kan bl.a. behandle specifikke livsstilsrelaterede problemer som eksempelvis ryg-og nakkesmerter, musearm, tennis-og golfalbue, myoser, spændingsrelateret hovedpine, iskiassmerter, overbelastningsskader, stress m.m.

Muskelafspændende massage Muskelafspænding
Når muskler spændes, lukkes der delvist for blodgennemstrømningen i musklerne. Ved massage af kroppens muskler sker der en øget blodgennemstrømning, hvilket forbedrer kredsløbets evne til at bringe ilt og næringsstoffer til kroppens celler og væv. Derved fjernes muskelspændinger.

Fjerner myoser
Hvis muskelspændinger optræder i en længere periode, kan de udvikle sig til myoser. Myoser er indkapslede muskelspændinger med dårlig blodgennemstrømning.

Stress reducerende
Vi kender alle til en stresset periode, hvor vi har alt for mange ting om ørerne. Når kroppen gør opmærksom på stress, viser det sig ofte ved muskelspændinger, overfladisk vejrtrækning, myoser, hovedpine, uro i kroppen, søvnbesvær eller træthed.

Øget velvære
Fordi massage virker afslappende og afstressende kan man også bruge massage som en generel afslapning og forkælelse af sig selv. De rolige, harmoniske strøg får dig til at slappe af, og efter en halv eller hel time er stress niveauet sænket og du føler dig afslappet og godt tilpas.

Smertelindrende
Massage har en smertelindrende effekt, fordi man under behandlingen udløser kroppens endorfiner, der er et smertestillende morfinstof.

Skader
Efter en skade kan massage få muskelfibrene til at lægge sig rigtigt. Massage forkorter helingstiden efter muskelskader og hjælper muskelfibrene i at hele og undgå arvæv.

Stimulation af blod og lymfe kredsløb
Massage kan stimulere både blod-og lymfekredsløb. Ved nedsat funktion, nedsættes ilttilførslen til musklerne og disse svækkes.

Jeg tilbyder en professionel massage som giver en helt utrolig fysisk og psykisk velvære.
Krop og sjæl hører sammen og bearbejdelse af kroppen giver velvære, livsenergi og positiv følelsesmæssig aktivitet. Massagen tillader kroppen at gennemføre sin egen helbredelsesproces. Det fysiske velvære smitter af på den daglige funktion og ikke mindst koncentrationen, så resultatet af fysiurgisk massageterapi er ikke alene en bedre fysisk funktion, men også en øget selvaccept.


•  FORSIDE
•  PROFIL
•  FYSIURGISK MASSAGE
•  FIRMAMASSAGE
•  PRISER
•  KLINIK / KONTAKT
•  RAB

•  BILLEDGALLERI
   Anvend pilene for at
   læse mere tekst!

RAB-registreret
Din garanti for profes-
sionel uddannelse og kvalitet.
Fyrremejsevej 7, 2600 Glostrup  ©  2008     30 27 70 19   ad@lysgaard-massageterapi.dk