FYSIURGISK MASSAGETERAPI.At massagen er fysiurgisk betyder at massagebehandlingen er baseret på et fagligt kendskab til kroppens anatomi og fysiologi. Gener og lidelser i bevægeapparatet afhjælpes med behandlingsmetoder, såsom klassisk massage, stræk, termoterapi, neuromuskulære teknikker m.m.. Herunder kommer også arbejdet med sportsfolk med ømme, trætte muskler eller overbelastningsskader.
Fysiurgisk massage er en massageform der virker ved, at massøren gennemarbejder musklerne fra deres udspring til deres tilhæftning. Denne behandling af musklerne medfører en øget blodgennemstrømning og opløsning samt udskylning af kroppens affaldsstoffer. Kredsløbet bliver derved stimuleret, muskelbalancen øges samtidig med, at immunforsvaret aktiveres. Massagen virker afspændende og smertelindrende på ømme og overbelastede muskler, derudover øges kroppens udskilning af affaldsstoffer. Derved opnås større bevægelighed i muskler og led. Fysiurgisk massage har i langt de fleste tilfælde ligeledes en yderst positiv indflydelse på en anspændt og/eller stresset psyke. Fysiurgisk massage kan både anvendes ved svære muskelspændinger eller som generel afslapning(Wellnes). Også gravide kan have gavn af fysiurgisk massage, da den store hormonelle forandring og øgede vægt kan give mindre eller svære gener i form af ryg- og nakkesmerter, væskeophobning osv.

Massageterapi er en videreudvikling af den klassiske massage, hvor andre greb og metoder kommer i brug. Massageterapi kan bl.a. være:
Oscillation
Hvor kiropraktoren knækker led, er det ved oscillation samme resultat massøren ender ud med. Det er en teknik, hvor behandleren arbejder med led og ledvæske. Metoden er stille og rolig og ingen knæk, men hvor klienten hele tiden er med og har fornemmelse for, hvad der foregår.

Ledfrigørelse
Her arbejder behandleren stille og roligt med belastede led.

Fasciefrigørelse
Nogle vil kende det som bindevævsmassage, men alligevel lidt anderledes. Hver muskel og organ er "pakket" ind i en muskelhinde, kaldet fascie. Hvis fascierne af den ene eller anden grund er blevet for stramme, kan massøren strække disse. Følelsen af en fasciefrigørelse er ro og befriende.

Muskelenergi teknik
Her arbejder vi med det man i daglig tale kender som udstræk og afspænding. Ved at massør og klient arbejder sammen, bliver resultatet langt bedre og mere mærkbart.


•  FORSIDE
•  PROFIL
•  FYSIURGISK MASSAGE
•  FIRMAMASSAGE
•  PRISER
•  KLINIK / KONTAKT
•  RAB

•  BILLEDGALLERI
   Anvend pilene for at
   læse mere tekst!

RAB-registreret
Din garanti for profes-
sionel uddannelse og kvalitet.
Fyrremejsevej 7, 2600 Glostrup  ©  2008     30 27 70 19   ad@lysgaard-massageterapi.dk